Boekentip Beoordelingen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 12 reviews
by M. Keizer on Boekentip

Ik heb het boek ontvangen! Heel erg hartelijk bedankt voor de super goede service; de feedback en het op de hoogte houden van de bestelling, helemaal super!Uw site houd ik in de gaten als ik een boek nodig heb.

by Petra Zwijnenburg on Boekentip

Wat een supersnelle levering! Erg goede service,zeer klantvriendelijk,een aanrader!!

by Alie Visser-Klopstra on Boekentip

Ik heb het boek reeds ontvangen, en wil u heel hartelijk bedanken voor de snelle levering. Nu heb ik een prachtig verjaardagscadeau! Dank voor uw moeite.

by G.H. van Garden on Boekentip

Het boek heb ik in goed orde ontvangen. Dank voor de snelle verzending!

by Carine on Boekentip

Ik heb het boek izgst ontvangen, bedankt voor uw service, vrgr Carine.

by Chiu on Boekentip

Ik sluit me aan bij onderstaande reactie. Via mijn collega kwam ik bij Boekentip terecht. Mijn bestelde boeken waren snel in huis en afgelopen zaterdag ontving ik het boek Sluiproute' als cadeau! Hartelijk dank voor de goede service en deze fijne site.

by Marita Ruyter on Boekentip

Hoe ik op deze site kwam weet ik niet meer, maar ik weet wel dat mijn bestelling zeer snel en zorgvuldig werd bezorgd. Tot mijn grote verrassing kwam niet veel later de gesigneerde debuutroman 'Ander Spoor' van Ingrid D. Roefs door mijn brievenbus, zomaar; ik heb die met belangstelling gelezen! Een goed begin met deze site!

by Patrick on Boekentip

Geweldig voorbeeld van klantenservice!

Ergens tussen alle IT systemen was iets verkeerd gegaan met mijn bestelling wat natuurlijk kan gebeuren. Maar het positieve aan het geheel was de snelheid waarmee op mijn vraag gereageerd werd en de bestelling als nog werd verwerkt.

by Arno on Boekentip

GEWELDIG!
Ik kreeg deze tip via social media.
Toen ik op de site kwam was ik blij verrast dat een ieder zijn/haar recensie achterlaat.
Ik lees nu beoordelingen over boeken en genres waarin ik bij normaal niet zou verdiepen. Recent werk of werken die een diepe indruk op iemand hebben achtergelaten. Er gaat een wereld voor me open

by Ursula on Boekentip

Ben zeer verrast door de interviews die geplaatst zijn op de site, daardoor gelijk zin om een boek te bestellen!!!. Mooie site, overzichtelijk en ook nog eens geen verzendkosten.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Reacties zijn gesloten.